Rijksoverheid logo

Download MONO middelen

Omarm MONO in jouw bedrijf of organisatie door collega’s, leveranciers, klanten, etc. te attenderen ook MONO te rijden. Print onderstaande middelen uit, neem ze mee, hang of plak ze op, of laat ze indien gewenst hoogwaardig afdrukken of produceren via campagne@bhdcommunicatie.nl / 06 – 15 41 23 32 
Via deze mail kunt u de offerteaanvraag plaatsen.


Sleutelhanger

De sleutelhanger helpt mensen er direct voor het wegrijden of fietsen aan herinneren om MONO te rijden. Mocht u losse sleutelhangers willen bestellen, dan kan dat kan via campagne@bhdcommunicatie.nl met als onderwerp ‘MONO zakelijk’.

Grote raamstickers

Voor wie groots wil uitpakken hebben we grote MONO-raamstickers. Hiermee blijft MONO - letterlijk en figuurlijk - goed plakken. Deze full color/diap stickers zijn er in groot- én mediumformaat. Wilt u liever losse raamstickers bestellen, stuur dan een e-mail naar campagne@bhdcommunicatie.nl met als onderwerp‘MONO zakelijk’.

Kleine raamstickers

Geen ruimte voor een grote raamsticker? Met kleinere raamstickers komt MONO natuurlijk ook goed over. In full color en diap. Mocht u losse raamstickers willen bestellen, dan kan dat via campagne@bhdcommunicatie.nl met als onderwerp ‘MONO zakelijk’.

Autosticker Rij MONO.

Auto’s bieden ook een ideale plek om uit te dragen dat je MONO rijdt. Dit kan met behulp van zwarte, groene en transparante autostickers. Losse autostickers bestelt u via campagne@bhdcommunicatie.nl met als onderwerp ‘MONO zakelijk’.

Poster 1: ’En nu weer MONO’

‘En nu weer MONO’. Dat is de boodschap van deze kleurrijke posters. Een simpele herinnering aan MONO voor wanneer je weer aan het verkeer gaat deelnemen. Te downloaden en drukken in de volgende formaten: A4 / A3 / A1 / Abri. Met én zonder de pay-off ‘Daar kun je mee thuiskomen’. Losse posters bestelt u via campagne@bhdcommunicatie.nl met als onderwerp ‘MONO zakelijk’.

Poster 2: ’Ongestoord onderweg’

Wanneer je MONO rijdt ben je ongestoord onderweg. Deze kleurrijke posters werken als een snelle reminder om je niet af te laten leiden door social media en berichtjes. In de formaten: A4 / A3 / A1 / Abri. Met én zonder de pay-off ‘daar kun je mee thuiskomen’. Losse posters bestelt u via campagne@bhdcommunicatie.nl met als onderwerp ‘MONO zakelijk’.

Parkeerbordjes

Herinner mensen er nog een keer aan om MONO te rijden, wanneer ze van het parkeerterrein af rijden,
met speciale parkeerbordjes. Deze kunnen worden gebruikt bij parkeerplaatsen of
op slagbomen. De bordjes zijn in full color beschikbaar. Parkeerbordjes bestelt u via campagne@bhdcommunicatie.nl met als onderwerp ‘MONO zakelijk’.

Email elementen

MONO kan ook worden verwerkt in e-mails van het bedrijf. Zodat u ook tijdens mailcontact uw ontvanger laat zien dat er binnen uw organisatie MONO wordt gereden. Er bestaan 3 varianten. “Wij bezorgen MONO”, “Wij rijden MONO” en “Uw bestelling wordt MONO bezorgd”. Verkrijgbaar in JPG en PSD formaat.

Vloerstickers

Met speciale vloerstickers is MONO niet te missen. In groot- of mediumformaat.
Verkrijgbaar in full color, diap of gestanst. Mocht u losse vloerstickers willen bestellen, dan kan dat via campagne@bhdcommunicatie.nl met als onderwerp ‘MONO zakelijk’.

Vlaggen

MONO wordt goed zichtbaar met behulp van vlaggen. Voorzien van de tekst: “Rij MONO”. Verkrijgbaar in full color. Losse vlaggen en verschillende formaten bestelt u op aanvraag via campagne@bhdcommunicatie.nl met als onderwerp ‘MONO zakelijk’. 

Regionale borden

Om mensen in hun eigen taal of dialect aan te spreken is de MONO boodschap ook beschikbaar in het: Fries, Brabants en Haags. Deze zijn verkrijgbaar in de formaten: A3 / A1 / A4 / Abri. Met én zonder de pay-off ‘Daar kun je mee thuiskomen’. Heeft u interesse in eigen regionale borden, neem dan contact op met campagnemanagement@minaz.nl

Fietshanger

De fietshanger helpt mensen er direct voor het fietsen herinneren om MONO te fietsen. Mocht u losse fietshangers willen bestellen, dan kan dat via campagne@bhdcommunicatie.nl met als onderwerp ‘MONO zakelijk’.

Paraplu

Altijd bij de hand deze stormparaplu die windbestendig is. Een fraai kado voor uw medewerkers om ze aan MONO te herinneren of een leuk premium om weg te geven. Bestel via campagne@bhdcommunicatie.nl met als onderwerp ‘MONO zakelijk’

Banier

Met deze staande banier kunt u laten zien dat MONO-rijden in uw organisatie de aandacht heeft. Praktisch om neer te zetten in de hal en of in de kantine maar ook bij een presentatie of op een stand. Inclusief standaard. Bestel via campagne@bhdcommunicatie.nl met als onderwerp ‘MONO zakelijk’.